Kereta Sewa Kl ItsNabilCk

Kereta Sewa ITSNABILCK

sewa kereta kl

Pertama sekali, menyewa kereta menjimatkan wang anda. Salah satu sebab utama memilih kereta sewa korporat adalah kerana anda tidak perlu membeli kereta sewa, jadi akses ke kenderaan sebenarnya tidak memerlukan jumlah wang yang lebih besar. Hasilnya, kita dapat mengubah sumber daya perusahaan kita menjadi pelaburan, dan bukannya membelanjakannya pada kereta.

Kedua, kita dapat menjimatkan wang. Sekiranya kita menyewa kereta untuk jangka masa panjang, kita akan mendapat potongan harga sewa. Kita tidak perlu membayar kos tetap atau kos penyelenggaraan, hanya kos bahan bakar. Tambahan pula, bayaran sewa boleh menjadi perbelanjaan yang layak dalam perniagaan kami.

Akhirnya, kita dapat menjimatkan masa. Oleh kerana kereta menjalani penyelenggaraan berkala (misalnya sebelum menyewa), kami tidak perlu mengatasinya sendiri.

Kelebihan lain ialah sewa kereta kl boleh ditukar; kos pembaikan yang dihasilkan dari penggunaan yang betul adalah sebahagian daripada bayaran sewa. Berkat bantuan perkhidmatan penuh 24 jam, kereta akan diperbaiki dalam masa satu jam setelah melaporkan kegagalan atau syarikat penyewaan kereta itu menyediakan kereta pertukaran.

Proses memilih dan memesan kereta dapat diatur secara dalam talian dengan cepat dan mudah. Sekiranya kita tidak bersedia mengambil kereta, syarikat penyewaan boleh menyerahkannya di mana sahaja kita mahu.

Semak sebelum anda menempah!

Kita mesti meneroka tawaran dari pelbagai syarikat penyewaan kereta. Sekiranya kita mengenal pasti yang paling baik untuk kita, kita harus memikirkan perkhidmatan dan peralatan tambahan yang kita perlukan. Minta maklumat tentang apa sebenarnya isi bayaran sewa kereta kl dan apa yang perlu kita bayar tambahan sebelum menyewa kereta.

Wang cagaran

Tanya mengenai deposit. Ia memberikan perlindungan sekiranya berlaku kerosakan di dalam kereta akibat penggunaan yang tidak betul. Biasanya syarikat meminta kad kredit yang sesuai untuk pembelian antarabangsa. Dalam hal ini terdapat sekatan jumlah yang telah ditetapkan sebagai cagaran. Sekiranya tidak ada kecederaan, jumlahnya akan dikembalikan pada akhir kontrak.

Perkhidmatan tambahan dan kos tersembunyi

Kita mesti membaca terma dan syarat dengan teliti sebelum membuat tempahan menandatangani kontrak. Ada kemungkinan harga akhir berbeza dengan yuran tempahan. Sekiranya ini berlaku, tanyakan alasannya. Ada kemungkinan bahawa tawaran itu tidak termasuk kos tersembunyi, seperti cukai kereta syarikat atau musim sejuk. Kadang-kadang kita mengambil beberapa perkhidmatan tambahan yang membawa biaya tambahan, misalnya meminta rantai, tempat duduk anak, menambah lebih banyak pemandu atau jika kita menuntut pengurangan potongan insurans, tetapi bahkan insurans tambahan dapat menjadi perbelanjaan tambahan.